Върнаха на майката момченцето, което беше родено вкъщи и кръстено Буда.

...
</TD
>Върнаха на майката момченцето, което беше родено вкъщи и кръстено Буда.
Коментари Харесай

Бивш банкер прие в дома си Галя и нейното дете, живеят в село до Асеновград

Върнаха на майката момченцето, което беше родено у дома и кръстено Буда. Сега то към този момент се споделя Атанас и има ЕГН. Повече от три години дамата го отглеждаше без акт за раждане. Освен че отхвърли да го записва, тя не желаеше и да му бъдат поставяни ваксини. Момченцето нямаше и персонален доктор.

В ефира на " Здравей България " по Нова телевизия Васил Попов, юристът на Галя Танева, заяви, че майката и детето са настанени при техен прочут, който е някогашен банкер. Живеят в село до Асеновград.

``Не ме интересува предишното му. Човекът оказва помощ и спомага. Сега се занимава с пчели. Останах прелестно сюрпризиран, че Галя желае да му оказва помощ. Тя сега не работи, търсят се разновидности и взаимодейства със обществените управляващи. Нейните визии за живота са си нейни, никой не може да ги ограничи. Тя е водила изолиран метод на живот, била е сама след гибелта на татко и си е имала ппроблеми. Никой не й е оказал съдействие``, сподели юристът.

Атанас бил добре и социализиран. Търси се персонален доктор, с цел да може да бъде записан в детска градина. По думите на юриста няма никакъв риск за детето.

" Случаят е много лютив и може би някои от тях се пазят ", съобщи адв. Попов във връзка информацията, че доста персонални лекари отхвърлят да поемат грижата за детето.

Раждането на момченцето стана в домашни условия, без наличието на лекари. Майката, която твърди, че следва крайно религиозна и природосъобразна система на живот, изрично отхвърля основаните административни правила.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР